Om Silenta

Vision

Det självklara valet för företag och organisationer som vill nå högre informationssäkerhet!

Affärside

Vi hjälper vanliga företag och organisationer med GDPR och informationssäkerhet. Vi gör detta så att det blir lättförståeligt för hela organisationen, oavsett position.

Det handlar om förtroende

Informationen inom organisationer är en värdefull tillgång som är viktig att hantera på ett korrekt och tryggt sätt. Oavsett om det handlar om personuppgifter eller affärskritisk information så är det viktigt att det finns etablerade rutiner.

Genom att aktivt jobba med GDPR och informationssäkerhet kan man få bättre kontroll och översikt över vilken information som finns och vilken teknisk och organisatorisk säkerhet som måste implementeras. Genom att arbeta förebyggande kan verksamheter undvika incidenter och upprätthålla kunders, leverantörers och anställdas förtroende.

Att aktivt arbeta med säkerheten runt personuppgifter och affärskritisk information är oftast mer kostnadseffektivt än att ignorera den viket även kan ha skadliga konsekvenser på sikt. Alla organisationer har känsliga uppgifter som inte bör komma i fel händer.

Vill du veta mer? Använd formuläret ”Hör av dig” nedan, alternativt ring oss på det telefonnummer som du hittar längs ner på denna sida.

ÅRETS NYFÖRETAGARE I LUND 2018!

I April 2019 fick vi utmärkelsen Årets nyföretagare 2018 i Lunds kommun med motiveringen:
”Med stor pedagogik förflyttat sina kunder i gränslandet mellan teknik och juridik, för att skapa informationssäkerhet nu och på sikt.”

Vi är stolta över utnämningen och ser fram emot att hjälpa existerande och nya kunder i framtiden.

Boka en kostnadsfri konsultation

Välkomna att boka en kostnadsfri konsultation med oss!
30 minuter digitalt möte

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina kontaktuppgifter? Läs vår integritetspolicy